Revista Star 1974-1980

Col·lecció completa de la revista Star digitalitzada en pdf realitzada en finalitats històriques i educatives.

Comentaris [34]

Bicicleta, Revista de comunicacions llibertàries

Bicicleta va ser una revista amb informació i comunicacions de caràcter anarquista. Va aparèixer l’1 de novembre de 1977 a Madrid per iniciativa de Chema Elizalde i l’editorial Camp Obert, anunciant amb un butlletí precedent les orientacions ecologistes i anarcosindicalistes. De fet, «Bicicleta» era l’acrònim de Butlletí Informatiu del Col·lectiu Internacionalista de Comunicacions Llibertàries i Ecològiques de Treballadors Anarcosindicalistes, tot i que habitualment utilitzés la denominació de Revista de comunicacions llibertàries.
Des de finals de 1978 fins a començaments de 1982 es va traslladar a València, el col·lectiu editor va aconseguir una rigorosa periodicitat mensual; i finalment a Barcelona, on va deixar d’editar-se a mitjans dels 1980. Va ser una referència per sobre de les profundes diferències existents entre les diverses faccions del moviment llibertari.

Comentaris [17]

Crónicas Zelestiales, de Marcos Ordóñez

Sota aquest títol, el periodista, autor i crític teatral Marcos Ordóñez va dedicar durant l’hivern del 2013 cinc articles a El País on utilitza la relació entre Jaume Sisa i Carles Flavià per introduir-nos a la barra de Zeleste amb el Gato, el Manel Joseph, la Vos i tants altres.

Comentaris [3]

Aquellos veranos hippies (o chiruqueros)

Sèrie d’articles dedicats a viatges de joventut durant els estius dels 60-70, publicada al Diari de Terrassa durant l’estiu del 2014.

Sense comentaris

International Times Archive

Sense comentaris

Siempre he desconfiado de las organizaciones muy instaladas.

Antonio Orihuela entrevista a Martí Sans

Comentaris [4]

Saló Diana

Comentaris [1]

Sobre Damià Escuder

Publicat al suplement Presencia del diari Avui

Comentaris [1]

Revista Globo

Comentaris [18]

Categories