Desde lwsn tornem a donar un altre notícia en exclusiva: Es tracta de la performance estrella en la programació del festival Sónar 2008 que protagonitzarà la coneguda cantant Isabel Pantoja y la banda The Miami Sound Machine en el recinte Chill del Fòrum, com a part integral de la campanya de màrqueting ja anunciada en aquestes pagines.

Efectivament, les fonts consultades qualifiquen l’event com una de les performances mes excitants i novedoses que tindran lloc a Barcelona, i que atorgarà al festival el reconegut guardó internacional BLPW, Best Latin Performance of the World.

La noticia acollida com una excel•lent promoció, està aixecant una gran expectació en sectors hotelers i de viatges que ja han iniciat una campanya de paquets turístics sota la marca “Pantoja Forever”.

Per altra banda cal esmentar que els sectors musicals mes avantguardistes de la ciutat, considerats com la vella guàrdia de la advanced people ja han anunciat la seva oposició radical a aquesta performance amb un seguit d’actes de protesta contra l’event com la crema col•lectiva de cd’s oficials, credencials i targetes visa Sónar electrón, que properament donaran a conèixer.

En una propera comunicació de lwsn, es donarà un article d’opinió en profunditat sobre la notícia titulat “De Sónorra a Gomorra”

Fins llavors, continuarem informant,

Noized by noized