Remenant entre records, l’Enric Borau ha trobat fotos de dos moments.
Les 3 primeres són fetes al local d’assaig del carrer Aldana l’any 1975. El grup es deia Cosa Fina i va ser el primer grup on tocava. Gaspar Fraga feia de productor. A la primera foto el Joan Masabeu tocant el baix Gibson i la 2a i 3a, asseguts al sofà i de dreta a esquerra, el Masabeu, l’Enric i el Xavi (Big Sound).

Les següents són de final del 77 o primers mesos del 1978. Intentarem aclarir-ho pròximament i publicar el pòster de l’actuació. Són d’un bolo de Labanda París a la Orquidea de Gràcia. Tocaven cançons del Guillem París com Sant Pau Enfermeria.
A la foto de grup podem veure d’esquerra a dreta l’Enric tocant una Fender Telekaster que li havia deixat el Toni Alsina, el Guillem París i al fons el baixista, del qual no recordem el nom. Després trobem al Guillem París amb Martí Soler que treu el cap al fons i tocava una Gibson Les Paul. També una foto amb el Jordi Carbó al saxo i la darrera amb el David a la bateria.

Fots de l’arxiu d´Enric Borau. Si voleu fer-les servir per alguna cosa, si us plau abans poseu-vos en contacte amb lwsn.net.

» Article anterior:

» Següent: