Un documental que se submergeix en el dia a dia del músic Paul Fuster, prenent com a fil conductor la seva gira en bicicleta per Catalunya.
Una producció de Rendez Vous – RV Films.

El 4 d’abril del 2013, el músic, cantant i compositor Paul Fuster surt de Cardona – el poble de la seva mare, on viu – per començar una gira per tot Catalunya. El resultat són 60 dies durant els quals fa 55 concerts i 2.080 km, que l’artista nord-americà recorre amb una bicicleta feta per ell mateix i amb una guitarra feta també amb les seves mans.

“Pauls Planet” és un documental dirigit per Aleix Barba i Marc Sirisi que segueix el músic al llarg d’aquest viatge particular, de ciutat en ciutat i de poble en poble, que comença els mesos previs a Cardona, mentre ell mateix es construeix la bicicleta. Sense censura, sense trampes, el llargmetratge és un mirall que mostra qui és aquest artista nascut a Minnesota de pares catalans que torna, després d’estar set anys fora, per reprendre el “contacte amb la gent” i disposat a “canviar les actituds del rock’n‘roll”.

Molts quilòmetres concentrats en noranta minuts plens d’anècdotes i de cançons brillants de folk-rock d’arrel d’un músic que no deixa indiferent i que és disseccionat en el film per Joan Pons “El Petit de Cal Eril”, Magda Bonet, Juanjo Muñoz, Gerard Quintana i fins i tot pel seu propi pare, el cardiòleg Valentí Fuster, entre d’altres.

“Pauls Planet” es va estrenar en el marc del Festival In-Edit 2013.

Fitxa tècnica
Direcció, edició i càmera: Aleix Barba i Marc Sirisi
Supervisió musical: Juanjo Muñoz
Producció: Mireia Badia
Productora: RV Films