dimarts 7 de juliol del 2015 a les 20:00h

D’amor i droga, Pobres, probes que els donguin pel cul, d’Albert Pla, Lulú Martorell, Judith Farrés i Toti Rovira

A Visions documentals sempre hem tractar de programar documentals que abordessin des de diferents punts de vista el fenomen contracultural a casa nostra perquè entenem que la importància de aquets corrents alternatius no sempre ha estat degudament reconeguda. Al nostre entendre el mes essencial d’aquest moviment transversal va ser l’intent de transformar la consciencia del individu, i el detonant d’aquesta transformació interior varen ser en gran mesura les drogues, d’aquí les dificultats que ha trobat sempre el relat del fenomen contracultural. La influencia actual d’aquest moviment es tanta, que costa creure que moltes de les seves propostes, avui plenament integrades, fa tan sols 50 anys gairebé no existien. Però hi ha un altre cosa que sovint ha planejat sobre la cultura de la droga dels 60 i 70 i es el maleïdisme i una certa pulsió autodestructiva. “Em destrueixo per saber que soc jo i no tots ells” deia Artaud.
Pepe Sales, artista polifacètic (cantant, escriptor, pintor, poeta), víctima, com tants d’altres, de la SIDA, mes enllà de la seva imaginativa i transgressora obra esdevé un cas paradigmàtic d’aquest anti-heroi maleit.
D’Amor i Droga. Pobres, pobres que els donguin pel cul, realitzat per
Albert Pla, Lulú Martorell, Judith Farrés i Toti Rovira li ret un merescut homenatge.
Comptarem amb la presencia de la Lulú Martorell, guionista i co-directora que presentarà el documental i entaularà un col·loqui amb el públic assistent.
Amb aquest documental arribem al final d’aquesta temporada, el proper 8 de setembre iniciarem la quarta temporada amb nous documentals i esperem continuar gaudint de la vostra companyia. Visions documentals vol agrair a tots els qui ens heu recolzat amb la vostra assistència, sense vosaltres aquesta iniciativa no hagués estat possible.
En nom dels Cinemes Girona i en el meu propi: Gràcies!

Martí Sans

Projecció – col.loqui: 5€

Cinemes Girona, C. Girona 175, 08037 Barcelona

Sinopsi + Fitxa Tècnica

Veure Tràiler

Lulú Martorell i Albert Pla