Inauguració: dilluns 27 de novembre
a les 19,30 hores. Fins el 20 de desembre.
Centre d’Art de l’Hospitalet Tecla Sala
Av. Josep Tarradellas 44 08901 L’Hospitalet

Programa d’activitats en el marc de l’exposició

REMEMBER THE DAY és un projecte commemoratiu de l’aparició del punk a Espanya, partint del primer festival que es va realitzar al desembre de l’any 1977 al Teatre Casino de L’Aliança del Poble Nou de Barcelona.
Entre la dictadura i la constitució una joventut decidida a poder autogestionar el seu futur perdia la por, les formes i la mediocritat per exterioritzar la seva denúncia social, la seva ràbia i la seva imaginació.
Els rebels del “Fes-t’ho tu mateix” van aparèixer de sobte aquell dia a Barcelona de la mà de la promotora CUC SONAT que inspirada en la seva experiència londinenca va creure en que era el moment de donar veu lliure a la joventut d’aquest país.
Mortimer, Peligro, Marxa, Ramoncin & WC i la Banda Trapera del Rio van ser els cinc grups pioners d’aquell moviment musical que immediatament va proliferar i va expandir la seva estètica, cultura i creativitat a tots els racons de la nostra geografia i fins als nostres dies.
Homenatjant aquell esperit juvenil REMEMBER THE DAY presenta una agenda d’actes programats a la ciutat de Barcelona entre els dies 27 de novembre i 20 de desembre, que inclouran una exposició temàtica, la representació de l’obra “Anarchy” de Semolinica Tomic, diversos debats i actuacions musicals relacionats amb el punk, el seu passat i el seu present, així com una festa final que tindrà lloc en el mateix escenari que antany, el Teatre de l’Aliança del Poble Nou i en què participaran les mateixes bandes supervivents d’aquell esdeveniment.

Organitza TPK Art i Pensament Contemporani