d’esquerra a dreta, Hug Hooper, Mike Radledge, John Marshall i Karl Jenkins

Remix de comentaris. DJ Canti

…el flyer de Soft Machine cortesia de Josep Bergadà

Pel que fa al concert de Soft Machine a la capella de devant la Massana, crec que va ser per al programa de TV1 Jazz entre amigos que passaven per omplir programació, sovint a altes hores de la matinada.
Jo també hi era, en aquells anys estudiava a la Massana, i després d’al·lucinar en veure el cartellet, vaig ajudar a col·locar cadires a canvi d’estar a primera fila. Encara conservo el flyer que donaven.
No fa referència del concert en concret, però és genèric de la formació del moment i el guardo com un tresor i prova d’un plaer inesperat.
Josep Bergadà

Vaig assistir al concert de Soft Machine a la antiga capella de l´hospital de la Santa Creu, just davant de la Massana, on ara hi ha una sala d’exposicions. Cert, era gratuït i poca gent es va assabentar perquè era una gravació per una tv, no se si nacional o estrangera.
Potser fins i tot la gravació existeix. Un altre treball de recerca.
P.Fanes

Jo vaig ser també un del centenar d’afortunats.
Gero

Doncs aquest concert de Soft Machine fins i tot va sortir per TVE. Jo el vaig veure a la tele! Van actuar el 08/08/70 a Lloret, el 16/01/73 a BCN i el 09/02/75 a BCN. Ho he tret de la seva web, a l’actuació del 73 consta lo de la tele.
Jordi F.