El 14 de setembre en un acte organitzat per l’ajuntament de Barcelona, es van presentar els quatre primers llibres de la col·lecció Biblioteca secreta coordinada per David Castillo i David Caño. Bibioteca Secreta es proposa rescatar originals i reconstruir moments culturals en la Barcelona dels anys setanta i començament dels vuitanta oblidats o marginats. Una aproximació als anys de més canvis de la segona meitat del segle xx.
La selecció de temes que s’han presentat està molt en la línia dels continguts de la web sense nom. Saludem la iniciativa i desitgem que tingui continuïtat ben aviat.

Xavi Cot, Cuc Sonat

En aquest volum, coneixerem la iniciativa de Xavi Cot, el Cuc Sonat, responsable i precursor d’alguns dels moments musicals més interessants que han passat a Barcelona des de 1976.

Joan Vinuesa Bauli, Hem d’anar a l’ïndia (records d’un viatge freak)

Hem d’anar a l’Índia en un quadern de bitàcola —escrit el 1977 i reescrit el 2007 i el 2009— per estacions de trens i autobusos, per les carreteres d’Orient i per hotels plens de xinxes fins a les platges de Goa, on l’autor, Joan Vinuesa, es va sentir abandonat i malalt, però també en plenitud.

Pep Gómez, Diario del marionetista Pepe Otal

En aquest volum, es presenta la figura del titellaire Pepe Otal.

Antonio Orihuela, Isaías Griñolo CAMILO, és perillós abocar-se

Camilo Cordero va compartir ideologia i ambicions amb Nazario i Pepe Ocaña a la Barcelona dels anys setanta i vuitanta. Model, actor, pintor, Camilo va compaginar a la ciutat de Barcelona el seu gust per l’art, la passarel·la i els escenaris amb una intensa vida nocturna.

BTV entrevista a David castillo