Projecció de la pel·lícula “Ocaña, retrat intermitent” de Ventura Pons, en motiu de l'exposició ‘Entorn Ocaña’.

La projecció tindrà lloc a la Sala Rusiñol, el proper dijous 5 de març a les 8 del vespre.

Plaça Reial , 10 – 1r 2a
08002 Barcelona
Tel. 934 813 696

SETBA – Zona d’Art presenta l’exposició “Entorn Ocaña”, amb la qual vol recuperar la figura de l’artista plàstic i retre-li homenatge al mateix pis on va viure el darrer any de la seva vida. La mostra oferirà 25 peces de l’artista que corresponen al període 1980-1983. Les obres, aquarel·les, dibuixos, tinta, acrílic i olis, són inèdites, ja que provenen de col·leccions privades. L’exposició, que ha comptat amb la col·laboració de familiars i amics de l’artista en la seva organització, vol anar més enllà de la imatge pública, sovint provocativa i controvertida, d’Ocaña i centrar-se en el pintor de traçat vigorós i colors transgresors. A part de l’exposició es pot veure el fris original, format per una cadena d’angelets blaus, que l’artista va deixar en una de les sales del pis on ara es troba Setba. Del 19 de febrer al 13 de març.

2 comentaris

 1. jordi ramirez

  7 de març 2009, 11:52 a. m.

  1

  he descobert aquesta web fa pocs dies. ara tindre a tota la penya underground controlada. pasare llista a diari,per cert ¿algu te el single de patatas fritas? la meva colec-cio fa anys que espera la seva visita. salut.

 2. Gero

  7 de març 2009, 12:08 p. m.

  2

  Benvingut a bord Jordi, aquí trobaràs diverses histories dels 70’s com per exemple la discografia.

  Gero

RSS dels comentaris a aquest article

Vols deixar un comentari?


 

Atenció: Per enviar un comentari, un cop ja escrit cal fer dos pasos: 1) clica a "Previsualitza". Veurás el teu comentari tal com sortirà publicat i el podràs corregir si vols. Després, 2) clica el botó "Envia" i es publicarà. Això és tot.

Categories